فساد اغلب محصولات آردی در اثر رشد کپک هایی مانند آسپرژیلوس، ریزوپوس و موکور می باشد. اسپور کپک ها در هوا، خاک و روی غلات و در آرد نیز وجود دارند ولی بعد از پخت هنگام سرد شدن و قبل از بسته بندی از طریق هوای آلوده، سالن، واگن های آلوده و… مجدداً آلوده شده و زمینه رشد کپک فراهم می شود. اسپور کپک ها به علت داشتن حداقل آب و دیواره ضخیم در برابر شرایط نامساعد به مدت طولانی زنده می ماند
تک چینک دانلود مقاله و پروژه دانشجویی محصولات آردی منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

معرفی کتاب های خوب test درب ضد حریق کانکس,خرید کانکس , فروش کانکش | قیمت کانکس فروش تجهیزات بیورزونانس میلادگراوند مدارات الکترونیک باغ علم - کلاس ششم 6 دبستان جوادالائمه