اين روش را مي توان پاستوريزاسيون ميوه ها و سبزيها ناميدكه اصولا براي از بين بردن آنزيمهاي طبيعي 
به كار مي رود . چون انجماد فعاليت آنزيم ها را كاملا متوقف نمي كند ، بلانچينگ را معمولا قبل از يخ زدن 
سبزي و ميوه انجام مي دهند . همانطور كه در عمل پاستوريزه كردن مقداري از آنزيم ها غير فعال مي 
شوند ، در بلانچينگ نيز تعدادی از باكتري ها از بين مي روند . 
البته بهتر است كلمه پاستوريزاسيون را براي عملياتي كه مخصوص از بين بردن ميكربهاست به كاربرد. .
در ادامه با ما همراه باشید تا با پرداخت مبلغی اندک به کلیه اطلاعات ارزشمند این فایل دسترسی پیدا کنید و حمایتی باشد از ما تا بتوانیم محصولات درخور و شایسته ی دیگری به شما عزیزان ارائه بدهیم.


تک چینک دانلود مقاله و پروژه دانشجویی منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

مرجع فایل های دانشجویی و دانش آموزی دانلود فایلهای مهندسی فرا دانشجو phoneinfo استخر فنجان گرافیک آلفا کده | مرجع تخصصی پایه نهم