تولید سم در برنج پخته‌شده مانده|خبر فوری

  • تولید سم در برنج پخته‌شده مانده|خبر فوری

    برنج پخته‌شده اگر در فضای آزاد به‌مدت چندین ساعت بماند تولید سم می کند و نباید مصرف شود.

    به گزارش خبر فوری به نقل از تسنیم، باید دقت داشت که هرگز نباید برنج پخته‌شده‌ای را که در فضای آزاد به‌مدت چندین ساعت مانده است مصرف کرد چرا که در برنج مانده، باکتری‌ا به‌نام "باسیلوس سرئوس" رشد می‌کند که خطرناک است.

     مواد سمی حاصل از این باکتری موجب گرفتگی عضلات، اسهال و تهوع شدید می‌شود.

 


دانلود رایگان مقاله12 برنج ,تولید ,پخته‌شده ,فوری ,برنج پخته‌شده ,به‌مدت چندین ,چندین ساعت ,آزاد به‌مدت ,فضای آزاد ,آزاد به‌مدت چندین ,برنج پخته‌شده مانده|خبر منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

دیجی کنکور 98music08 دانلود فیلم pinbadge فروشگاه لوازم کوهنوردی میرعلی amoraclx79 website jaydenbgt4457 netz radmusic ارزان کده تیکه کلام