به كليه عملياتي كه منجر به پوست‍گيري، شستشو، جداسازي، خشك کردن و درجه بندي محصول مي شود، فرآوري مي‍گويند. اين عمليات می تواند بصورت کاملا مکانیزه ، نیمه مکانیزه و به روش سنتی انجام شود. در روش مکانیزه ، فرآوري در مدتي بسيار كوتاه انجام مي ‍شود، بطوري‍كه محصول وارد شده از باغ وارد خط فرآوری شده و پوست نرم، دم خوشه ، برگ درخت و ساير مواد اضافي جداسازي شده و از خط خارج می گردند.در ادامه خط ، محصول پسته پوست‍گيري شده به وسيله آب تميزي كه فقط يك بار مصرف مي ‍شود شستشو می گردد، سپس عمل جداسازي پسته هاي كال- نيمه مغز و رسيده كامل انجام مي شود و در محل جداگانه قرار مي گيرند.
تک چینک دانلود مقاله و پروژه دانشجویی پسته ,انجام ,مکانیزه ,محصول منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

آپشن خودرو | گندم کار دانلودستان دانلود انواع بازی های اندرید pouya بورس ایران خرید اینترنتی اف ال پلاس فرافرهنگ پایگاه خبری تحلیلی