مغزها به صورت اسنک به همراه نوشیدنی ها بطور گسترده ای مصرف می شوند و در بین مغزها بیشتر از همه بادام زمینی به این منظور استفاده می شود اما مغزهای دیگر مانند مغز بادام، فندق، گردو و مغزهای دیگر نیز به صورت اسنک مصرف می شوند. به غیر از مقادیر بسیار کم از بلوط های شیرین، گردو و فندق باپوست می باشند بقیه تقریباً بدون پوست می باشند. به استثناء – بلوط، که مقدار رطوبت آن بیش از 50% و مقدار چربی آن فقط 3% است – بقیه مغزها رطوبت آنها کم (معمولاً کمتر از 7%) و مقدار چربی آنها بالا (حدود 70%) است
تک چینک دانلود مقاله و پروژه دانشجویی
مغزها ,اسنک ,صورت ,صورت اسنک ,مقدار چربی ,همراه نوشیدنی ,مغزهای دیگر
منبع
درباره این سایت