وی با بیان اینکه این میوه سه نوع «شیرین، ترش و تلخ» دارد، توضیح داد: «از منظر طب سنتی، «به» شیرین، معتدل در گرمی و سردی است و کمی تری دارد و مصرف آن فرحبخش و نشاطآور بوده و منجر به تقویت مغز، قلب و معده میشود و ادرارآور است. «به ترش» نیز سرد و خشک است و در تقویت معده ضعیفشده، از گرمی خیلی موثر است. البته زیادهروی در مصرف آن بعد از غذا میتواند باعث اسهال و در معده خالی منجر به یبوست مزاج میشود. ضمن اینکه مصرف عصاره «به ترش» در تنگینفس، آسم و رفع حالت تهوع سودمند است.»
به گفته دکتر شیربیگی، بوییدن انواع «به»، نشاطآور و نیروبخش است و خوردن آن در رفع سردرد و وسواس فکری کمککننده است. همچنین مصرف این میوه در تپش قلب توصیه میشود
منبع:hidoctor.ir
صنایع میوه خشک آسرولا میوه ,میشود ,مصرف ,نشاطآور ,معده ,«به» ,وسواس فکری ,میوه «به» منبع
درباره این سایت