به گزارش خبر فوری به نقل از تسنیم، غلامرضا کاظم پور با بیان اینکه حذف خمیر ترش و روند تخمیر آرد و جایگزین شدن جوش شیرین در نان سبب بی کیفیتی این محصول است، گفت: مخلوط کردن چند نوع آرد گندم برای تولید نان و انجام غیر استاندارد مراحل تولید آرد و انتقال آن به نانوایی ها و تبدیل آن به نان از دیگر دلایل عمده تولید نان بی کیفیت است.وی با اشاره به اینکه طبق اعلام وزارت بهداشت، سبوس مخلوط در آرد ماده مغذی و مفید است گفت: برداشت اشتباه نانوایان باعث شده است به نحوی آرد سبوس که به دلیل وجود کپک و فلزات سنگین حتی برای خوراک دام نیز مناسب نیست بر روی نان پاشیده شود.
ادامه خبر

اخبار اقتصادی فوری تولید منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

دوچرخه ثابت مهراب موزیک سایت موزیک غرب شب قالب 20 گم گشته در شهر کلیپیک