پاورپوینت روغن پالم

  • پاورپوینت روغن پالم

    توضیحات کوتاه:
    روغن پالم و روغن هسته پالم گیاه پالم یا نخل روغنی از گیاهان بومی آفریق است این گیاه اولین بار در كشورهایی مثل انگولا و توگو به عمل آمد تكثیر و داشت آن در كشورهایی مانند مالزی و اندونزی و فیلیپین از سال 1848 میلادی شروع شد امروزه روغن پالم دومین روغن نباتی جهان از


    توضیحات کامل:

    - اثر حرارت پخت بر روغن پالم

    بیشتر روغن ها زمانی كه در معرض گرما ، نور و اكسایش قرار می گیرند ، تركیبات مهمی در آنها تشكیل می شود روغن پالم به طور طبیعی به علت داشتن سطح بالای ویتامین E (آنتی اكسیدان )، مقاوم به اكسیداسیون و تند شدن می باشد این روغن می تواند برای پختن مورد استفاده قرار گیرد . در یك مطالعه نیز اثر حرارت بالای پخت بر روغن پالم نشان داد كه هی اثر منفی روی چربی های خون ندارد غلظت اسید لینولینك در روغن پالم از لینولئیك اسید كمتر است و این ویژگی ، مقاومت آن را در برابر تند شدن و پراكسیداسیون بیشتر می كند.


    تضمین

 براي توضيحات بيشتر و دانلود کليک کنيد

 

 


دانلود رایگان مقاله روغن ,پالم ,پاورپوینت ,روغن پالم ,پاورپوینت روغن منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

Marketing خلاصه کتاب های مشاوره و روان شناسی ماشین بازان آشنایی با انواع کابل برق منبع پرفروش ترین کتاب های صوتی و آموزشی اینترنت nicolassmdqib372 Webbplats