پاورپوینت روغن های سرخ کردنی
- پاورپوینت روغن های سرخ کردنی
توضیحات کوتاه:
انواع روغن سرخ کردنی روغن RBD روغن سالاد چربی حیوانی نینگ های مایع نینگ های همه منظوره روغن های گیاهی
توضیحات کامل: توکوفرول هاوتوکوتری انول ها
¨ازبین برنده رادیکال آزاد در روغن تصفیه شده وبالا بردن مقاومت روغن سرخ کردنی
به دو عامل مهم بستگی دارد:
.1موقعیت اسید چرب به ویژهPUFA .2نوع توکوفرول هاوتوکوتری انول ها مشابه
کم ترین پایداری, گاما توکوتری انول در روغن پالم
بیشترین پایداری آنتی اکسیدان توکوفرولیک
براي توضيحات بيشتر و دانلود کليک کنيد
دانلود رایگان مقاله8 روغن ,کردنی ,انول ,پاورپوینت ,پاورپوینت روغن ,هاوتوکوتری انول ,توکوفرول هاوتوکوتری منبع
درباره این سایت