پاورپوینت روغن های سرخ کردنی

  • پاورپوینت روغن های سرخ کردنی

    توضیحات کوتاه:
    انواع روغن سرخ کردنی روغن RBD روغن سالاد چربی حیوانی نینگ های مایع نینگ های همه منظوره روغن های گیاهی


    توضیحات کامل:

    توکوفرول هاوتوکوتری انول ها

    ¨ازبین برنده رادیکال آزاد در روغن تصفیه شده وبالا بردن مقاومت روغن سرخ کردنی

    به دو عامل مهم بستگی دارد:

    .1موقعیت اسید چرب به ویژهPUFA .2نوع توکوفرول هاوتوکوتری انول ها مشابه

    کم ترین پایداری, گاما توکوتری انول در روغن پالم

    بیشترین پایداری آنتی اکسیدان توکوفرولیک


    تضمین

 براي توضيحات بيشتر و دانلود کليک کنيد

 

 


دانلود رایگان مقاله8 روغن ,کردنی ,انول ,پاورپوینت ,پاورپوینت روغن ,هاوتوکوتری انول ,توکوفرول هاوتوکوتری منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

فروش دوربین مداربسته مداربسته کوچک جاسوسی آویشو كلاس زندگي علم آموزی 01 yaghob berijani یوزر و پسورد نود 32| آپدیت نود 32