نوع فایل power point قابل ویرایش 32 اسلاید قسمتی از اسلایدها تعریف نان : نان به محصولی گفته می شود که از پختن خمیر تخمیر یافته آرد گندم بدست می آید و عامل ور آمدن خمیر آن ، مخمر نان یعنی ساکارومیسس سروزیه cerevisiae saccharomyces می باشدو نانی که عامل ورآمدن خمیر آن معلول مواد شیمیایی باشد را نمی توان نان بهداشتی مورد نظر به حساب آورد . رایجترین افزودنی شیمیایی مصرفی در تولید نان ، بی کربنات سدیم یا جوش .
اینجا همه چی هست خمیر ,کاربرد آنزیم ,پاورپوینت کاربرد ,پاورپوینت کاربرد آنزیم منبع
درباره این سایت